Viu l’Andorra Shopping Festival

2 nov., 2017 | Blog, Comerç, Cultura, Destacat, Gastronomia, Portfolio, Serveis

Un any més torna l’Andorra Shopping Festival! Dos caps de setmana excepcionals, del 3 al 12 de novembre, on la moda pren els carrers del nostre país mentre tu gaudeixes de tots tipus d’activitats per totes les edats. Aquestes són algunes de les coses a les quals podràs assistir al Centre Històric.

En aquesta edició les obres d’art que vestiran les principals avingudes comercials del país estan inspirades en les principals icones del món de la moda i del shopping. A més a més tenen la peculiaritat que inicialment seran totalment blanques, aquestes estructures efímeres es decoraran amb diferents tècniques, textures i tonalitats amb la finalitat de donar un ambient festiu, alegre i creatiu.

El 4 de novembre de les 12 hs a les 14 hs i de les 16 hs a les 19 hs, al Carrer Roc dels Escolls passa’t pel taller de fotomaton i prepara’t per una sessió de fotos amb perruques, barrets de colors, ulleres grans, accessoris divertits amb palet i siluetes de cartró, i tot tipus d’attrezzo per crear les fotografies més originals.

El mateix dia 4 de 17 hs a 22 hs a la Plaça Rebés vine a sentir els millors ritmes cubans amb Carlos Caro Group, qui ha aconseguit erigir-se com una de les referències de l’escena barcelonina, gràcies al fet que ha sabut mantenir els ritmes tradicionals de l’illa, però sempre amb un toc molt personal.

L’11 de novembre de les 12 hs a les 14 hs i de les 16 hs a les 19 hs, al Carrer Roc dels Escolls hi haurà un taller de titelles, on aprendràs com confeccionar-les utilitzant articles tan senzills com les canyetes. I de 17 hs a 22 hs a la Plaça Rebés del jazz manouche, una fusió del jazz amb el swing i amb una forta influència de les músiques gitanes d’Europa central i de l’est, de la mà d’Acoustic Guiri.

Descobreix el programa sencer de l’esdeveniment a: http://andorrashoppingfestival.visitandorra.com/

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This