Un cap de setmana màgic

1 febr., 2018 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio, Serveis

Harlem, Llibreria la Puça i Cal Sinquede et presenten la segona Microgira Màgica que tindrà lloc el divendres 2 i dissabte 3 de febrer. Una cita obligatòria tant pels més petits de casa com pels adults amants de la màgia, ja que es faran dos tipus d’espectacles: un de familiar i un de mentalisme. Els protagonistes d’aquest esdeveniment seran el Marc Ferrer, qui a l’octubre va realitzar una primera Microgira amb un èxit total, i el Mago Trece.

La Microgira comença el 2 de febrer a les 20 h al Harlem, on l’espectacle que es farà serà familiar per tant com diu el seu propietari: “los crios serán maravillosamente recibidos”.

Després la màgia seguirà a la Llibreria la Puça, aquí hi haurà dues sessions: una a les 22 h i la segona a les 23 h. L’espectacle que es realitzarà en aquestes dues actuacions serà de mentalisme. L’aforament és molt limitat i només s’acceptaran 15 persones a cada sessió, per tant és important que reservis la teva plaça trucant al 827 726.

I el dissabte 3 a les 23 h el grup de mags estarà a Cal Sinquede, on faran una sessió de mentalisme. I com diu el seu propietari, el Sisquet: “Mos u passarem la mar de bé.”

Aquest cap de setmana viu una experiència màgica al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This