Torna el Mercat de la Vall

5 jul., 2018 | Blog, Comerç, Cultura, Destacat

El primer dissabte de cada mes, el centre històric d’Andorra la Vella s’anima amb la bullícia de les parades del Mercat de la Vall. Aprofita per descobrir el barri antic de la capital mentre passeges entre els taulells, mirant i remenant els productes que el Mercat posa al teu abast.

Hi trobaràs una mica de tot, des de productes agrícoles autòctons, fins a artesania creativa, passant per productes treballats a mà, articles fets amb diverses tècniques de labor, cosmètica natural i obres d’art.

Enguany el mercat de la Vall amplia les seves activitats amb tallers infantils al matí, un vermut al migdia i diverses actuacions musicals a la tarda. L’hora del vermut t’espera en aquests establiments: L’Alternativa, La Focacceria, Cal Sinquede, 1940, La Puça, Xocolates Valor, La Birreria, Hostel, L’Atélier, el Restaurant Versailles i el Restaurant Macary.

Paral·lelament podràs fer un mos en algun dels restaurants que han convertit el centre històric en un pol d’atracció gastronòmica amb una variada oferta. Un altre dels atractius és la Casa de la Vall, la seu històrica del Parlament, on podràs fer una visita guiada.

HORARIS:

4 de maig de 11 a 20h
1 de juny de 11 a 21h
6 de juliol de 11 a 21h
3 i 4 d’agost de 11 a 23h
7 de setembre de 11 a 21h
5 d’octubre de 11 a 20h.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This