Roda el foc. 30 anys de falles a Andorra la Vella

19 des., 2017 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio

El periodista andorrà Albert Roig presentarà el seu nou llibre “Roda el foc. 30 anys de falles a Andorra la Vella” aquest dimecres 20 de desembre al Centre Cultural la Llacuna a les 20 h. L’autor de l’obra comptarà amb la participació de l’escriptor i editor Josep Dallerès i del president de l’Associació Fallaires d’Andorra la Vella Santi Sánchez.

El llibre, publicat per Anem editors i Pagès editors, explica l’evolució de les falles al llarg dels últims 30 anys, des de 1987 l’any en el qual aquesta tradició es va recuperar a la capital i a la resta del país fins que la UNESCO va incloure aquesta celebració en la llista representativa del Patrimoni cultural immaterial de la humanitat. És una obra que t’ajudarà a descobrir el passat d’aquesta tradició i així entendre millor les projeccions futures que Albert Roig fa sobre les falles.

Et convidem a la presentació del llibre!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Què fer una tarda de pluja? | Centre Històric d'Andorra la Vella - […] Vella” escrit pel periodista Albert Roig i publicat per Anem editors i Pagès editors. Fent clic aquí trobaràs més…

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This