Quadre resum de mesures excepcionals per la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2 del Govern d’Andorra

31 març, 2020 | Blog, Comerç

Ja fa quinze dies que el govern va posar en marxa tot un seguit de mesures amb la voluntat de frenar l’expansió de la pandèmia de la COVID-19.

Unes mesures que han desaccelerat severament l’economia del país amb l’objectiu de preservar – en la mesura del possible- la salut de la ciutadania, i evitar al màxim el col·lapse del sistema sanitari. Malauradament hem de lamentar ja diverses víctimes mortals i encara som lluny de sortir d’aquest mal pas, però el cert és que sembla que hem aconseguit, entre tots, rebaixar la corba de creixement del virus. És per aquest motiu que estem convençudes i convençuts que és fent pinya que aconseguirem sortir-nos-en.

Aquests dies hem pogut conèixer els detalls de la Llei de mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia de SARS-CoV-2, més popularment coneguda com a llei òmnibus,  en la qual es regulen tot un seguit d’ajuts econòmics i facilitats fiscals per salvaguardar els llocs de treball i garantir la pervivència del teixit empresarial.

També hem sabut, i així us ho hem compartit, que hi haurà descomptes i excepcions en les taxes comunals i rebaixes per a empreses i autònoms tant de Som Telecom, com de FEDA. Per facilitar la feina us enviem en el document adjunt un quadre resum que inclou totes les prestacions que actualment es poden demanar en aquest sentit.

Estem vivint una situació excepcional. La pandèmia del COVID-19 ha trastocat el nostre dia a dia, i ens obliga, a preparar-nos per a un futur, avui incert. Des de la Junta estem ja treballant en trobar mesures i solucions per tal de fer-les arribar allà on correspongui per tal d’ajudar a retrobar la normalitat el més aviat possible. Teniu, com sempre, les portes obertes a les per fer les aportacions que considereu oportunes. Avui més que mai, totes les veus són importants.

Aprofitem l’ocasió per posar-nos, novament, a la vostra disposició: per resoldre dubtes, per buscar solucions i per fer arribar els vostres neguits allà on poden ser escoltats.

Ens podeu contactar a través del telèfon de l’associació: 849420, el correu electrònic: info@centrehistoric.ad,  o a través de qualsevol de les xarxes socials(Facebook, Instagram o Twitter), així com la web del centre Històric www.centrehistoric.ad, on anem actualitzant la informació disponible. 


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This