Presentació del llibre La casa del nazi

23 gen., 2018 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio

Aquest dimecres 24 de gener a les 20 h et convidem a la Llibreria La Puça a la presentació del llibre La casa del nazi del Xabier Quiroga. Per aquesta ocasió a més a més de comptar amb la presència de l’autor, també hi participarà en l’acte la Victoria Troncoso, professora d’història de l’Institut Maria Moliner.

Aquesta obra és la traducció en castellà de Izan o da saca, una novel·la gallega que va rebre el premi Arcebispo San Clemente del 2016.

La casa del nazi narra la història del Fiscal Superior de Justícia de Galícia qui rep un paquet que conté, a més a més d’una carpeta amb notícies de diverses morts sense relació aparent, una novel·la. A partir d’aquí es van alternant diversos fragments argumentals: la confessió d’un ancià que va treballar en un “pazo” gallec en el qual es convidava a nazis, una dramàtica història de repressió del passat (situada en la postguerra, amb la presència de nazis en la Ribera Sacra) i, la novel·la, una narració de l’actualitat, en primera persona i pel veritable protagonista, un atrevit taxista, investigador en les estones lliures, que accepta l’encàrrec d’un conegut polític i empresari per desentranyar un supòsit passat nazi amb el qual els seus enemics poden relacionar-ho, doncs acaba de rebre una carta des d’Argentina d’un membre del Centre Simon Wiesenthal, l’organització per a la localització de nazis.

No et perdis la presentació d’aquesta intrigant obra!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This