Per totes les teves necessitats: Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty

20 oct., 2017 | Blog, Comerç, Destacat, Serveis

L’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty, que trobaràs al Centre Històric d’Andorra la Vella, a l’avinguda Princep Benlloch 27, està homologada i s’especialitza en micropigmentació facial, oncològica, paramèdica i capil·lar. També ofereix als seus clients el tractament anomenat microblading. Però realment saps que vol dir tot això? Avui a més a més d’introduir-te aquest centre d’estètica t’explicarem que volen dir aquests termes.

L’objectiu principal d’aplicar la micropigmentació o el microblading sobre el rostre i en concret en els llavis és poder corregir defectes, donar color i rejoveniment bucal, i és una manera d’embellir la nostra expressió facial sense tècniques invasives ni quiròfans. Per això tracta de millorar el traç del llavi, o de qualsevol altra zona on es pugui fer, de manera natural. La micropigmentació ajuda a definir el contorn, ampliar o reduir les seves dimensions i aparentar que tenen un volum major mitjançant efectes òptics fent-los més sensuals i atractius. Aquest tractament té una durada limitada i requereix certs retocs. En general, el centre d’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty recomana que es realitzin diverses revisions anuals. Així poden veure l’estat dels pigments i, en cas que estiguin massa clars, es poden i realitzar noves aplicacions per retornar intensitat als colors. La micropigmentació i el microblading no és exclusivament facial, sinó que es pot aplicar a altres parts del cos, com els pits (per persones que han estat operades per càncer) o també capil·lar.

L’Anna Alcaide, tècnica especialista en Micropigmentació & Microblading a l’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty, és la primera del nostre país en aconseguir tots els certificats i homologacions. La clau del seu èxit és respectar les formes naturals de les seves clientes per així tenir un acabat natural.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This