Passió pels jocs de taula al Harlem

14 febr., 2018 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio, Serveis

Des de fa un parell de mesos en Josu Adanez, propietari del Harlem, va decidir impulsar els jocs de taula un cop a la setmana, a un esdeveniment que va anomenar #dimecresfreak. A aquesta trobada, que va començar amb 4 o 5 amics que es reunien cada setmana, ja podeu trobar una vintena de fans.

Avui El Periòdic d’Andorra ha publicat una entrevista amb en Josu on parla sobre aquesta cita obligada del dimecres, on explica que el Harlem es va obrir amb la idea de fer esdeveniments musicals, però que ara també en fan de màgia, cates de vins, els Dimecres Frikis i moltes més coses.

Parlant de l’esdeveniment dels dimecres va dir que cada setmana es presenta un nou joc, però que també es recupera el de la setmana anterior per si hi ha gent que no va poder jugar o que el vol repetir. Una manera molt bona de passar un parell o tres d’hores compartint bons moments amb els amics, coneixent gent i desenvolupant habilitats estratègiques. Però també és un bon moment per desenganxar-te de les noves tecnologies, sobretot del mòbil i de la tablet, per unes horetes.

Si, com en Josu, tu també ets un apassionat dels jocs de taula, aquesta és una cita obligatòria cada dimecres!

Pots seguir llegint l’entrevista al Periòdic d’Andorra.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This