Una nova plataforma per donar a conèixer el Centre Històric d’Andorra la Vella

1 maig, 2017 | Cultura, Destacat, Portfolio

El Centre Històric d’Andorra la Vella esta ple de comerços, cultura, tradicions i serveis, el nostre objectiu amb aquesta nova pàgina web és que la gent del país, juntament amb els turistes, coneguin l’oferta sencera de la zona.

El Centre Històric destaca per les seves botigues “de tota la vida”, les construccions tradicionals i edificis emblemàtics com la Casa de la Vall, que conviuen perfectament en harmonia amb instal·lacions més noves i modernes com la Llacuna i el Centre de Congressos i empreses més innovadores que han volgut formar part d’aquesta barreja cultural i tradicional.

A més a més, la zona compta amb una oferta gastronòmica molt variada i interessant, tant de cuina típica andorrana, d’autor o internacional. Amb aquesta web volem donar a conèixer tota la riquesa que la nostra zona posseeix, així com a informar sobre l’agenda d’activitats i cultural que té lloc al Centre Històric, amb l’objectiu final d’incrementar el nombre de visitants de la nostra zona.

També busquem fomentar la convivència i la cohesió social entre comerciants i veïns, i que tots tinguin una plataforma comuna on es puguin donar a conèixer tant al públic del nostre país com al mercat exterior, i així aportar-los un valor afegit a la seva activitat comercial.

Viu una experiència diferent al Centre Històric d’Andorra la Vella!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This