Nota de la Junta

4 juny, 2020 | Blog, Vídeo

Benvolgudes associades i associats,

Fa tot just uns dies que hem pogut recuperar una certa normalitat a casa nostra. 

Bona part del comerç i la restauració han estat els darrers en obrir les seves portes i comencem a rebre els primers visitants provinents de França, a l’espera que s’obri la frontera hispanoandorrana.

Aquests han estat uns mesos complicats dels que ens costarà recuperar-nos, tot i que entenem que – entre tots- serem capaços de revertir-ne els efectes negatius en el mínim temps possible.

Per fer-ho possible, des de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella hem fet arribar una demanda al Comú d’Andorra la Vella per tal de permetre l’ampliació de les terrasses i la rebaixa dels preus d’ocupació.

A més de renovar la web per donar més visibilitat als establiments associats, estem impulsant una campanya a les xarxes socials que ajudi a promoure el consum intern, una demanda que també farem arribar els propers dies al Govern amb la voluntat que s’incentivi el comerç local i de proximitat a nivell nacional.

Però aquest és un treball d’equip. I tots i cadascun de nosaltres tenim un paper clau per no tornar enrere.

Són moltes les recomanacions i obligacions que tant comerços, com- especialment- els establiments de restauració han d’aplicar en el seu dia a dia. Mesures de protecció, que sovint han generat despeses i reorganitzacions internes.

Des de l’Associació volem apel·lar a la responsabilitat de totes i tots per tal d’evitar, que un relaxament de les precaucions provoqui un rebrot que ens obligui a tornar enrere, amb tot el que això suposa.

És per aquest motiu, que, ens permetem insistir en la necessitat que tots i cadascun de nosaltres siguem especialment curosos per evitar la transmissió del virus i complim escrupolosament amb les recomanacions sanitàries.

Amb ganes de retrobar-nos aviat, us saluda cordialment

Junta  Associació Comerciants Centre Històric d’Andorra la Vella

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This