Love is in the air…

14 febr., 2020 | Blog, Comerç, Destacat

Al Centre Històric som més de Sant Jordi- tot s’ha de dir- però no ens agrada deixar perdre cap ocasió per dir “T’estimo” a la gent que ens importa.

I perquè ho tinguis més fàcil, hem fet una selecció d’alguns dels molts productes que ofereixen els nostres comerços i restaurants per trobar el detall perfecte en un dia com el d’avui – o per qualsevol altre dia, òbviament!-

Des d’unes sabates de Calçats Albert– on, per cert, estan de rebaixes aquests dies-. o una bossa a joc.

Si teniu clars els gustos i preferències de la vostra parella, segur que l’encerteu amb alguna de les propostes de Bespoke Closet o Helios.

Si el vostre, és un estil més clàssic, les flors no fallen mai: Magnolia Flors us farà quedar la mar de bé, i si el vostre, és un esperit pràctic, res com una petita joia, o fins i tot algun element decoratiu per a la llar, que de ben segur trobareu a Fortior. I si el vostre és un amor d’aquells que s’han de cridar als quatre vents, no deixeu de visitar Pons i Bartumeu on trobareu joies de creació.

Si el que voleu, és regalar bones estones, res millor que un bon llibre. A la Puça en teniu per triar i remenar.

la Puça

I si el que voleu és crear records que facin d’aquest dia, un dia inolvidable, feu un cop d’ull a les propostes que ens arriben des de Viatges Relax, Viatges Pyrénées i Viatges Emocions. Infal·libles!

I si encara dubteu, trieu un dels menús especials d’enamorats que ens han preparat al Mínim’s i al Restaurant Cava Ronaldo, segur que us enamoren.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This