ITINERARIS GUIATS

Vine a gaudir i coneixer el Centre Històric acompanyat de guies professionals que t’explicaran tots els secrets

Ruta guiada al Centre Històric

2,5 hrs.

De dimarts a dissabtes, a les 17hrs.

5€ per persona; 2,5€ majors de 65.

Ruta guiada al Centre Històric

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant el seu llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Els carrers no han canviat amb el pas del temps: carrerons estrets, places petites i cases antigues, testimonis de la construcció tradicional. El Centre Històric ha conservat la seva personalitat al marge del creixement de la ciutat.
—Inclou visita a la Casa de la Vall

Saber-ne més

Música al Centre Històric

1,5 hrs.

Dimarts entre el 31/7 i el 4/9, a les 11,30hrs.

5€ per persona

Música al Centre Històric

Si voleu descobrir la ciutat i conèixer millor la seva història, cultura i tradicions, deixeu-vos portar per un guia pel Centre Històric d’Andorra la Vella. A més, podreu gaudir dels concerts d’orgue matinals de l’església de Sant Esteve durant mitja hora. El gran orgue de l’església arxiprestal de Sant Esteve d’Andorra la Vella va ser construït per l’orguener Georges Danion (1922-2005) i va ser instal·lat a la capital l’any 1991.

Saber-ne més

Viatge a través de la història i les llegendes

45 minuts

Dissabtes de Juliol, a les 20hrs.

5€ per persona

Viatge a través de la història
i les llegendes

Visita teatralitzada al Barri Antic que recrea les aventures de tres personatges que fugen de les autoritats. Aquests aprofiten la presència d’un grup per camuflar-se i recórrer junts els carrers. Descobrireu cases, carrers, llegendes i altres històries.
—Visita en castellà

Saber-ne més

Don Francisco de Zamora

40 minuts

Dissabtes d’Agost, a les 20hrs.

5€ per persona

Don Francisco de Zamora

Visita teatralitzada al Barri Antic de la mà de Don Francisco de Zamora, que explica les seves aventures andorranes i ens transporta, per uns instants, a l’Andorra de finals del segle XVIII.
—Visita en castellà

Saber-ne més

Cal reservar el recorregut prèviament, ja que les places són limitades: Oficina de Turisme d’Andorra la VellaD’altra banda, si prefereixes anar pel teu compte, hi podràs accedir sense problemes. A l’oficina de turisme trobaràs guies gratuïtes per fer el recorregut. 

Pin It on Pinterest