Inaugurem el nou local de la nostra associació

6 juny, 2018 | Blog, Destacat

Ahir al vespre vam inaugurar el nou local de l’associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella.

Situat a la placeta Monjó, es va posar en marxa el nou espai de les mans d’Anna Riberaygua, presidenta de l’associació, apuntant que era el tret de sortida a “una nova etapa per a l’associació”. L’objectiu d’aquest local és de “donar visibilitat a l’associació i vol ser un punt de trobada tant per als comerciants i restauradors com per als veïns de la zona”.

D’altra part, Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, va agrair el treball realitzat des de l’any 2010 per incentivar el centre històric en el qual “cada vegada hi ha més ambient i més activitat”. També va intervenir en la inauguració el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, que va coincidir a destacar que el treball de l’associació “està marcant el camí a seguir per a altres zones comercials d’Andorra”. Miquel Armengol, president de la Cambra de Comerç, i la seva directora Pilar Escaler, també van formar part de la inauguració, així com representants del ministeri d’Economia, Competitivitat i Innovació i d’Andorra Turisme.

Mossèn Ramon Sàrries, arxiprest de les Valls d’Andorra, va ser l’encarregat de beneir el local. Després, el grup Jamp va amenitzat la vetllada amb un parell de cançons.

 

IMPORTANT COBERTURA DE LA PREMSA NACIONAL

L’inauguració ha tingut una gran repercusió mediàtica.

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This