Gaudeix del vermut dels dissabtes

1 juny, 2019 | Blog, Destacat, Gastronomia

Els dissabtes de bon temps al Centre Històric, s’acompanyen amb vermut.

Una nova iniciativa, impulsada per l’Associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella,  destinada  a promoure la restauració del Centre Històric.

Per això, coincidint amb el Mercat de la Vall, els restauradors del Centre Històric han posat en marxa una iniciativa que vol posar en relleu l’hora del vermut.

Val a dir que el Mercat de la Vall,  es fa cada primer dissabte de mes -entre els mesos de maig a l’octubre.

Amb aquesta proposta, i a partir de 3,5€,  diferents establiments del Centre Històric, ofereixen una beguda + olives/xips.  A més, el vermut Dulce Kanalla, col·labora amb les seves tres varietats.

Actualment hi participen 15 establiments:

L’Alternativa, la Focacceria, Cal Sinquede, Macary, Restaurant Versailles, 1940 Restaurant, La Tapeta (La Puça), Xocolates Valor, la Birreria, Hostal Barri Antic, la Bohème (Magatzems Pyrénées) , L’Atélier, Papanico, Frankfurt Chester i Dos Caçadors.

La idea és fer-ho tots els caps de setmana de bon temps i incentivar-ho amb un concurs.

Podeu trobar les butlletes de participació al local de l’associació i als restaurants participants.

Cal un mínim de tres segells de diferents establiments que serviran per escollir el millor local on  fer el vermut al Centre Històric.

Totes les butlletes entraran al sorteig mensual d’un sopar, mentre duri la promoció.

Podeu consultar aquí les bases de participació:

BASES DEL SORTEIG

El vermut del dissabte al Centre Històric

1 de juliol, 12 d’agost, 2 de setembre, 7 d’octubre i 4 de novembre del 2019

L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella organitza, en col·laboració amb el Comú d’Andorra la Vella, un sorteig obert a les persones majors d’edat que dipositin una butlleta -degudament omplerta- en motiu dels vermuts del dissabte.

BASES

PRIMERA. DURADA I PARTICIPANTS

1 de juliol, 12 d’agost, 2 de setembre, 7 d’octubre i 4 de novembre del 2019

El sorteig i la comunicació del guanyador/a es farà els dies indicats, en presència de la junta directiva de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella.

Les persones que poden participar en aquest sorteig són totes aquelles que reuneixin les condicions que s’especifiquen en aquestes bases.

SEGONA. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

Poden participar al sorteig les persones majors de 18 anys que dipositin la butlleta de participació segellada per un mínim de tres locals participants i degudament omplerta al local del centre Històric o per correu electrònic a info@centrehistòric.ad

Caldrà omplir la butlleta de participació amb el nom, cognom, data de naixement, número de telèfon i correu electrònic. Només s’admetrà una butlleta per persona.

Aquestes dades hauran de ser reals.

Si l’organització detecta qualsevol engany per part del participant, aquest serà exclòs del sorteig de forma immediata.

En omplir la butlleta, s’entén que el participant ha llegit i entès la nota legal referent a les bases de dades.

TERCERA. PREMIS

1.- Un sopar per a dues persones en un restaurant del Centre Històric

QUARTA. MECÀNICA DEL CONCURS

La promoció s’iniciarà 1 de juliol, i es repetirà la mecànica el 12 d’agost, el 2 de setembre, el 7 d’octubre i el 4 de novembre del 2019

Els participants hauran de dipositar les butlletes degudament omplertes, i amb un mínim de tres segells diferents al local de l’associació, ubicada a la placeta Monjó, 2 o bé per correu electrònic a info@centrehistoric.ad

El sorteig de tots els premis tindrà lloc a les 9 h dels dies abans esmentats durant la celebració de la Junta directiva de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella. Aquesta es posarà en contacte amb els guanyadors.

CINQUENA. COMUNICACIÓ I REQUISITS PER GAUDIR DELS PREMIS

Els guanyadors hauran de presentar un document d’identitat.

Sense aquesta documentació, el premi no els podrà ser lliurat.

Les fotografies dels guanyadors podran ser utilitzades a les xarxes socials del Comú d’Andorra la Vella, Turisme d’Andorra la Vella i de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella amb llurs noms i cognoms.

SISENA. PROTECCIÓ DE DADES

Segons la Llei 15/2003 sobre Protecció de Dades, les dades de la butlleta entraran a formar part de la base de dades del Comú d’Andorra la Vella i de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella i seran utilitzades amb finalitats de caràcter informatiu, estudis estadístics i promoció econòmica.

En qualsevol moment el titular de les dades confidencials podrà exercir el dret d’accés a les seves dades, el dret de rectificació d’aquestes i el dret de supressió mitjançant la sol•licitud adreçada a:

–  info@centrehistoric.ad

SETENA. DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I D’IMATGE

Els guanyadors consenten que el Comú d’Andorra la Vella i l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella utilitzin el seu nom i primer cognom als efectes de la seva reproducció o comunicació pública, en qualsevol mitjà, material publicitari i promocional (incloent formats electrònics) relatius a la promoció d’Andorra la Vella, Capital dels Pirineus i de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella.

Així mateix, els guanyadors consenten que el Comú d’Andorra la Vella i l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella utilitzin, amb finalitats històriques, el material publicat en el qual estiguin inserits el seu nom, primer cognom i/o fotografia.

VUITENA. CONDICIONS GENERALS

Si durant el sorteig, qualsevol membre de l’organització comprovés o observés que un participant s’inscriu amb dades falses o bé que no ha omplert totes les parts del formulari, la seva participació serà considerada no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors del concurs.

La participació en aquest sorteig, implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a disposició del públic al costat de l’urna situada a la Plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, i publicades al www.andorralavella.ad i www.centrehistoric.ad,  i  www.facebook.com/andorracentrehistoric/

Els guanyadors del sorteig es posaran en contacte amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella per acordar la gestió dels premis.

L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, es reserven el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases.

NOVENA. ESTABLIMENTS COL·LABORADORS

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL CENTRE HISTÒRIC D’ANDORRA LA VELLA

 1. La Tapeta (la Puça)
 2. Hostel centre Històric
 3. La Birreria
 4. L’Atélier d’Aitor Estela
 5. Xocolates Valor
 6. Macary
 7. La Bohème (magatzems Pyrénées)
 8. 1940 Restaurant
 9. Restaurant Versailles
 10. L’Alternativa
 11. Cal Sinquede
 12. Papa Nico
 13. Frankfurt Chester
 14. Dos Caçadors
 15. La Focacceria

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This