FIABCI Andorra

3 maig, 2017 | Cultura, Portfolio

La 68a edició d’un dels congressos més importants del món immobiliari es realitzarà aquest any a Andorra del 23 al 28 de maig al Centre de Congressos de la capital.

El comitè organitzatiu del esdeveniment ha decidit celebrar el còctel de benvinguda al Consell General i al casc antic, amb l’objectiu de que els assistents coneixin de primera mà els encants tradicionals i culturals del nostre país i en concret d’aquesta zona.

L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, per col·laborar en aquest esdeveniment internacional, ha creat un llibret que es donarà als assistents amb el pack de benvinguda, on trobaran tota la informació de la zona principal, on passaran la majoria del temps durant els tres dies que durarà el FIABCI. El nostre objectiu amb aquesta acció és donar a conèixer els hotels, restaurants, bars, comerços i serveis disponibles a la zona, a més a més de fer algunes pinzellades introductòries als espais culturals i a la gastronomia tradicional.

Des de l’associació donarem la benvinguda amb els braços oberts a totes les delegacions internacionals que ens visitin durant aquests dies.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This