Festival d’art contemporani Comartpedrosa a la Galeria Pilar Riberaygua

14 set., 2017 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio

La Galeria Pilar Riberaygua i el col·lectiu Mountain Alchemists organitzen una mostra del Festival d’art contemporani Comartpedrosa en la que podràs veure una selecció d’obres de les tres edicions passades i altres obres dels artistes que hi participen en aquesta edició.

Aquest festival normalment es porta a terme al refugi de Comapedrosa, a 2 260 metres d’altura, però aquest any l’organització ha decidit celebrar alguns dels esdeveniments al centre d’Andorra la Vella per així poder apropar l’art i la cultura al gran públic.

A l’exposició que es realitzarà a la Galeria Pilar Riberaygua del 16 al 21 de setembre hi haurà obres de dos tipus: les permanents, que seran plàstiques, audiovisuals i electroacústiques, i les performances que tindran lloc el 20 i 21 de setembre a les 20 h.

El dimecres 20 de setembre a les 20 h podràs gaudir de la performance que realitzarà l’Emma Regada de l’Habitant espais de l’Emma Riba.

El dijous 21 a les 20 h es farà un concert que estarà a càrrec de Lluís Casahuga, David Font, Efrem Roca i Jonaina Salvadó.

Vine a gaudir d’aquest festival a la Galeria Pilar Riberaygua del 16 al 21 de setembre. A més a més et convidem a la inauguració que tindrà lloc el 16 a les 11 h.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This