Viatges Relax t’apropa al Nadal dels teus somnis

9 Nov, 2017 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

Ens comencem a preparar per al Nadal? Viatges Relax t’ofereix dues promocions plenes de colors i ambient festiu, que t’aproparan a les teves festes ideals.

La primera: pel pont de Desembre visita els millors mercats de Nadal d’Europa. Com per exemple el de Budapest, on trobaràs no només un mercat sinó que diversos distribuïts per tota la ciutat i que tindràs oportunitat de visitar durant una petita escapada de 4 dies. Els dos mercats més importants i els que nosaltres et recomanem indiscutiblement són el de la plaça de Vörösmarty, on descobriràs els productes més típics hongaresos, i el de la Basílica de Sant Esteban, on al mig del mercat també hi ha una pista de patinatge sobre gel.

La segona proposta: passa un Nadal especial en família a Lapònia, al país de Santa Claus. No deixis escapar aquesta oportunitat de viure una emocionant experiència, de descobrir encantadors paisatges blancs, de conèixer al protagonista principal de les festes i de veure les Aurores Boreals. Viu 8 dies plens de màgia que sorprendran i meravellaran tant als més petits com als més grans de casa.

Vine a Viatges Relax a reservar el teu Nadal ideal! O bé truca’ls al 812 244 o envia’ls-hi un Whatsapp al 606 560.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This