Un passeig per la història, el patrimoni i la música

5 Jul, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Ahir la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, i la cap d’àrea de Promoció Turística i Comercial del comú, Eva Roma, van presentar els itineraris guiats d’Andorra la Vella que es realitzaran del 5 de juliol al 10 de setembre, que enguany tenen bastants novetats, com ha publicat avui El Periòdic d’Andorra.

Entre les noves ofertes per aquesta edició està inclosa una visita titulada “tradició pel Centre Històric i matins amb orgue” que tindrà lloc del 21 al 26 d’agost a les 11 h. Segons va explicar la Mònica Codina “és una visita pel nucli de la capital i entres a l’Església de Sant Esteve i és una altra història, allà hi ha un concert d’orgue”. Els participants tindran l’oportunitat de descobrir la tradició, la història, l’herència escultòrica, pictòrica i arquitectònica d’aquesta àrea. Però segons la consellera de Promoció Turística i Comercial el final de la ruta, quan els assistents podran gaudir de 30 minuts de música d’orgue, és quan es viuran els moments més màgics de la visita.

Aquesta nova proposta complementa la ja existent visita del centre històric a través de les seves llegendes; la ruta dramàtica de Don Francisco de Zamora, on aquest personatge explica la vida d’Andorra la Vella del segle XVIII a través de les seves aventures o l’itinerari per la tradició i la cultura de la capital. Trobaràs més informació sobre aquesta visita aquí.

Per totes dues rutes és necessari fer reserva prèvia o comprar l’entrada per avançat a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella o trucant al 750 100.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This