Un octubre de cine d’autor

29 Sep, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Servicio

Com ja és tradició cada dimecres a les 21.30 h el Cineclub de les Valls projecta una pel·lícula d’autor o una d’estrangera. A l’octubre podràs gaudir d’aquestes tres pel·lícules:

  • El 4: Rosalie Blum de Julien Rappeneau
  • L’11: Aquarius (Doña Clara) de Kleber Mendonça Filho
  • El 25: Everybody wants some! (Todos queremos algo) de Richard Linklater

La pel·lícula Rosalie Blum dirigida pel francès Julien Rappeneau tracta sobre la vida del Vicente Machot, que transcorre entre la seva perruqueria, el seu cosí, el seu gat i la seva dominant mare. Un dia, Vicente coneix per atzar a Rosalie Blum, una misteriosa i solitària dona, i està convençut que està vivint un déja-vu, que ja s’ha trobat amb ella alguna vegada. Intrigat, decideix seguir-la a totes parts, amb l’esperança de saber més d’ella. No sospita que això li portarà a una aventura plena de sorpreses, on descobrirà personatges tant fantàstics com entranyables.

Aquarius (Doña Clara) del brasiler Kleber Mendonça Filho retrata la vida de Clara, una ex-crítica musical de Recife de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l’Aquarius, construït en la dècada de 1940 sobre la chic Avinguda Boa Viagem, que voreja l’oceà. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l’empresa que l’assetja. L’estressant situació la pertorba i la porta a pensar en la seva vida: en el seu passat i en els seus éssers estimats.

Everybody wants some! (Todos queremos algo) és una pel·lícula nord-americana dirigida pel Richard Linklater que s’ambienta en l’estiu 1980 quan el Jake arriba a la seva nova llar: la casa que compartirà amb els seus nous companys de l’equip de beisbol de la universitat de Texas. Falten només tres dies perquè comencin les classes, i totes les seves activitats habituals com festes extralimitades, noies, alcohol i marihuana. I la companyonia dels seus nous amics.

Recorda cada dimecres tens una cita al Cineclub de les Valls i viu una experiència diferent al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This