Un look casual a l’estil Calçats Albert

30 Oct, 2017 | Blog, Comercio, Destacado

A Calçats Albert trobaràs la marca Steve Madden, que entre altres models, aquesta temporada presenten aquestes sneakers amb detalls de perles i una abella brodada a sobre, que et combinaran perfectament amb tots els looks.

Steve Madden, a més a més de ser una marca de sabates per home, dona i nens, és el nom del dissenyador de moda que va fundar l’empresa.

Des d’una fàbrica a Queens, Nova York, Steve Madden ha revolucionat la indústria del calçat, combinant anys d’experiència amb dissenys únics i creatius. Inspirada en el Rock & Roll i les seves arrels a la ciutat nord-americana, la seva visió és la d’oferir a les dones i als homes les més noves tendències però a la vegada donar-els-hi l’oportunitat d’expressar la seva individualitat. La comprensió innata del dissenyador sobre les modes actuals i la força de voluntat sense precedents han donat lloc a milions de clients a tot el món, gràcies als quals els seus dissenys han estat impulsats a l’avantguarda de la moda, convertint així la marca Steve Madden en un veritable estil de vida, que es ven a més de 80 països d’arreu del món. I a Andorra la trobaràs a Calçats Albert, al carrer Dr. Nequi 9.

Vine a provar-te les sabates Steve Madden que més t’agradin i viu una experiència shopping al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This