Un dijous vespre de poesia a la Llibreria La Puça

8 Ene, 2018 | Blog, Comercio, Cultura, Destacado, Portfolio

Aquest dijous 11 de gener a les 20 h tindrà lloc a la Llibreria La Puça la presentació del poemari “La Noche Roja”. El seu autor David Arrabal Carrión, acompanyat per la cantant Lydia Gregory qui actuarà en acústic durant la presentació, ens presentaran el llibre i a més a més ens llegiran alguns dels poemes que també trobaràs a l’àudio CD que va incorporat en el llibre.

L’autor d’aquesta obra es caracteritza principalment per escriure textos de gènere fantàstic o terrorífic. Amb “La Noche Roja” descobriràs el seu costat més íntim, ja que el llibre toca temes com l’amor, el desamor, la ira, la mitologia, la crítica social, l’amistat i la família. Es tracta d’una obra que, per motius artístics i personals, David va decidir treure al mercat utilitzant l’autoedició, permetent així que la gira de presentació adquireixi unes característiques íntimes i personals, on la poesia i la música convergeixen des de dos mons.

En David resideix des de fa més de 15 anys al nostre país i aquí ha guanyat dos premis molt importants: l’any 2013 el IV Concurs de relats de Terror d’Encamp i al 2014 el XVII Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol.

Vine a viure una experiència poètica al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This