Un cap de setmana de pont al Poblet de Nadal

6 Dic, 2017 | Blog, Comercio, Cultura, Destacado, Gastronomía, Portfolio

Aquest cap de setmana molts de nosaltres tenim un pont de 3 dies, i segur molts l’aprofitarem per fer activitats i per comprar els regals de Nadal.

Pels regals, saps que si compres al Centre Històric pots entrar en un sorteig d’un lot de productes dels comerços, hotels i restaurants de la zona, valorat en més de 3000 €. Fent clic aquí trobaràs tota la informació.

I per les activitats nosaltres et recomanem el Poblet de Nadal, a la plaça del Poble hi ha un mercat, un tobogan gegant i una carpa de taller, on aquesta setmana podràs gaudir de les següents activitats:

  • El 8 de desembre d’11.30 a 13 h amb la Montse Altimires un taller per tota la família anomenat La llum dibuixa.
  • El mateix 8 de desembre de 17.30 a 19 h la Zoe farà un taller per a nens: Els retoladors fan màgia.

A més a més a la plaça del Poble del 7 al 10 de desembre d’11 a 20 h podràs veure els rens del Pare Noel i els dromedaris dels Reis.

Els més petits també podran jugar als jocs gegants el dissabte 9: a la plaça del Poble de 12 a 14 h i a la plaça Guillemó de 17 a 19 h. Després d’aquesta activitat, a la tarda, podràs gaudir d’un deliciós berenar preparat pels restauradors de la plaça Guillemó. I si et ve de gust perquè no et passes també per la pista de gel?

Gaudeix d’un cap de setmana ple d’il·lusions al Centre Històric.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This