Sandàlies Birkenstock a Calçats Albert: per un estil atrevit

7 Jul, 2017 | Comercio, Destacado, Portfolio

La reconeguda marca alemanya de sandàlies i xancletes Birkenstock també la trobaràs al nostre Centre Històric, específicament a Calçats Albert.

Les sabates que la marca dissenya es caracteritzen per la seva plantilla anatòmica, que s’adapta al peu i les converteixen en unes de les més confortables del mercat. A més a més, la seva estètica intemporal fa que sigui un tipus de calçat amb molt d’estil i personalitat. La marca aposta per unes sandàlies de cuir, de sola contornejada feta de suro, que s’adapta perfectament a la forma del peu de qui la fa servir, millorant la circulació i permetent que els dits s’estenguin de forma natural. Es tracta d’un calçat històric i revolucionari, degut a la forma especial i arc molt pronunciat, que permet que el peu estigui segur i estable. Aquest ha estat el secret de la marca Birkenstock, tot i que també s’ha valgut de la intuïció, per així aprendre a conservar-se en el temps però adaptant-se a les tendències de cada etapa.

D’aquesta manera, les sandàlies Birkenstock et permetran recorre el nostre meravellós Centre Històric de manera còmoda i amb molt estil aquest estiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This