Roba única pel teu armari

25 Sep, 2017 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

L’Armari de la Lara va obrir les seves portes el juliol del 2016 amb l’objectiu d’oferir al públic andorrà i al turista roba que sigui difícil de trobar a altres botigues. Aproximadament cada tres setmanes tenen peces noves, ara mateix a poc a poc estan rebent la nova col·lecció de tardor-hivern.

Amb l’objectiu principal d’oferir peces úniques, sempre reben molt poques unitats de cada model i per molt èxit que tingui un vestit, uns texans, un jersei o algun complement no tornen a demanar-lo més.

La propietària, la Lara creu que aquest és un dels seus punts forts, ella diu que a Andorra som poca gent i a cap de nosaltres ens agrada anar igual que els nostres amics o els companys de feina.

L’Armari de la Lara també compta amb algunes marques en exclusiva al nostre país com E7, una casa molt única qui elabora roba i complements pintats a mà.

Una de les especialitats d’aquesta botiga són els texans customitzats que trobaràs en totes les talles normals i grans, ja que la Lara diu que s’ha adonat que ella té clients que porten des de la XS fins a la 56. També destaca que els seus preus són molt ajustats i que als clients d’Andorra sempre els hi fa un 10% de descompte.

Trobaràs aquesta petita botiga amb roba distinta i única al carrer Príncep Benlloch número 8 del Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This