Quines pel·lícules podrem veure aquest gener al Cineclub de les Valls?

15 Ene, 2018 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Avui et presentem la cartellera del primer mes del 2018: les pel·lícules de les quals podràs gaudir els dimecres a les 21.30 h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.

El 17 es projectarà Sando-me no satsujin (El tercer asesinato) d’Hirokazu Koreeda una pel·lícula japonesa del 2017 que explica la història del conegut advocat Shigemori qui defensa a Misuri, acusat de robatori i assassinat, que ha complert 30 anys de presó per un altre assassinat. Les possibilitats de guanyar el cas són improbables perquè el seu client es reconeix culpable, malgrat que això pot significar la pena de mort. Però mentre escolta els testimonis de Misuri i la seva família, Shigemori començar a dubtar de la seva culpabilitat.

El 24 podràs gaudir del film francès Un profil pour deux (En lugar del Sr. Stein) de Stéphane Robelin. Pierre, vidu i jubilat, no surt de casa des de fa 2 anys. A poc a poc descobreix les alegries d’Internet, gràcies a l’Alex, un jove contractat per la seva filla perquè li ensenyi els conceptes bàsics dels ordinadors. En un lloc de cites, una bonica jove, Flora63, li ofereix la primera cita.

El 31 des del continent asiàtic arribarà Plastic China de Jui-Liang Wang. Un documental que se submergeix en la vida quotidiana de Yi-Jie, una nena d’onze anys que viu i treballa al costat dels seus pares en una petita planta de reciclatge de plàstic. En condicions insalubres, Yi-Jie ajuda en les labors domèstiques i cuida dels seus germans petits. Un cop d’ull a un món en crisi, incapaç de carregar amb els seus propis residus, on el somni d’una nena d’anar al col·legi es transforma en una eina poderosa per entreveure el futur.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This