Quines novetats trobaràs a la Casa Danesa?

11 Ago, 2017 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

El Jaume i la Marta, propietaris de Casa Danesa, sempre estan explorant els mercats internacionals per portar a casa nostra productes de decoració i regals que són realment únics. Per això, amb moltíssima il·lusió, et presenten aquests 3 productes: els rellotges d’Unemployed Philosophers, els de paret d’Orlogio Canoro i els buscadors d’estels de Stellarscope.

Ja feia dies que els seus clients els hi demanaven els buscadors d’estels, localitzadors de planetes i projectors estel·lars de la marca Stellarscope i que pertanyen a la Star Theatre Collection. És un regal perfecte per tot entusiasta de l’astronomia, que li ajudarà a localitzar i identificar fins a 1500 estrelles i 70 constel·lacions.

La col·lecció de rellotges de la marca Unemployed Philosophers creix a la Casa Danesa. Alguns dels quals més agraden als clients són els d’homenatge a Dalí, Tesla, Da Vinci i Star Trek. Cada article està inspirat per algun personatge històric o cinematogràfic especial i creat minuciosament no només per indicar-te l’hora sinó com a un accessori peculiar i atractiu.

Els rellotges de paret (o de sobre taula) d’Orlogio Canoro són els preferits tant dels més petits de casa com dels més grans. El cant d’un ocell et recordarà l’arribada de les hores en punt, amb un total de 12 sons diferents, un per cada hora. A més a més té una cèl·lula fotoelectrònica que farà que el rellotge no piuli en la foscor.

Aquestes són alguns dels productes que la Casa Danesa t’ofereix, però en la seva nova web https://casadanesa.com/ pots consultar els altres tipus de regals i decoracions que tenen disponibles.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This