Que fem aquest carnestoltes?

8 Feb, 2018 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Com bé saps les festivitats comencen aquest divendres 9 de febrer a les 19.00 amb la típica penjada del carnestoltes que aquest any tindrà lloc a l’avinguda Meritxell, a l’alçada de l’antic Andorra Telecom. Però la festa durarà tot el cap de setmana fins dimarts.

El dissabte a les 18.00 se celebrarà la gran rua de carnaval, que com durant edicions anteriors, la parròquia d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany organitzen conjuntament. El recorregut d’aquest any serà: parc de la Mola, carrer del Parnal, avinguda Carlemany, avinguda Meritxell i arribada a la plaça Príncep Benlloch, enfront del Comú d’Andorra la Vella. Quan la rua passi pel Centre Històric aprofita per fer-te una foto amb ella i participa en el nostre concurs per guanyar un lot de productes, per ell i per ella, de Júlia Perfumeria.

En acabar la rua hi haurà un final de festa a la sala Consòrcia del Centre de Congressos amb una desfilada / actuació de les comparses que s’hagin inscrit al concurs de coreografies. També hi haurà una botifarrada popular a la plaça del Poble.

Però carnestoltes no acaba aquí! El dimarts 13 de febrer de 19.00 a 21.00 h, hi haurà una tarda plena d’activitat per donar la festa per finalitzada. A les 19 hores torna el tradicional Robatori de les olles i ballarusca popular a càrrec de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i del grup R. O. T.

A les 20 hores se celebra el judici del Carnestoltes a la plaça Guillemó, amb la col·laboració del grup de teatre ‘Making off’ i els esbarts dansaires d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Mitja hora més tard es farà la crema del Carnestoltes i es repartirà pa amb tomàquet i embotits per tothom per celebrar el final de festa.

Segur que durant aquests 5 dies tindràs moltíssimes oportunitats de fer fotos divertides amb les teves disfresses i així participar al nostre concurs! Trobaràs més informació sobre aquest fent clic aquí.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This