Presentació d’una novel·la a La Puça

23 Ago, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio, Vídeo

Aquest dijous 24 a les 20 h et convidem a la Llibreria la Puça a la presentació del llibre El psiquiatre de Déu de l’Amadeu Alemany. Els encarregats d’aquest esdeveniment són el Josep M. Camprubí i el Joan Burgués Marticella, juntament amb l’autor de la novel·la.

El llibre narra la història de l’Anton, un nen de vuit anys i d’un reconegut psiquiatre, Francis Cohen. El nen carrega sobre les seves espatlles i la seva consciència un secret difícil d’amagar. La seva especial relació amb Déu el porta a patir més problemes que no pas privilegis. No és un nen normal: sap més del que el pertoca. L’assetjament d’uns excèntrics religiosos que el volen utilitzar per als seus fins i les decisions que haurà de prendre el converteixen en un petit rebel embarcat en una solitària aventura. El reconegut psiquiatre Francis Cohen viu a Barcelona cercant l’anonimat i la tranquil·litat personal. Però tampoc ho té fàcil, perquè li demanen que faci quelcom que no vol fer i perquè s’adona que l’espien i el controlen constantment. Haurà d’esbrinar què hi ha darrera de tot plegat, resoldre paranys i enfrontar-se a un enemic tant misteriós com inesgotable i persistent.

En aquesta novel·la l’autor donà veu a un narrador que desconeix la seva pròpia identitat i que per esbrinar qui és, es veu obligat a conviure amb els protagonistes principals. Carregada d’emocions i amb un traç narratiu proper, la història ens atrapa des del principi fins al final, amb descripcions precises de llocs o de sentiments i el tractament de personatges que van des del més inversemblant fins al més humà amb les seves corresponents llums i ombres. L’autor, també ens convida a pensar sobre la consciència menys conscient, sobre qüestions tan controvertides i alhora transcendents com la mort o sobre tot allò que no veiem a cop d’ull però que ens acompanyarà tota la vida.

Et deixem també un petit tràiler del llibre i t’esperem a La Puça, al carrer de la Vall numero 18, per la presentació.

Viu una experiència literària al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This