Presentació del Pla Estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella

3 Jul, 2017 | Blog, Destacado, Portfolio

El 4 de juliol a les 20.30 h tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cultural La Llacuna la presentació del Pla estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella (PECH).

El PECH és un projecte pioner impulsat per la nostra associació i dut a terme en un format innovador de col·laboració amb les institucions que tenen competències en l’àmbit del comerç i el turisme, és a dir el Comú d’Andorra la Vella, el Ministeri de Turisme i Comerç i la Cambra de Comerç. Aquesta iniciativa ha comportat també que s’hagi finançat conjuntament entre la nostra associació i les institucions esmentades.

La Consultora INTUERI, especialista en projectes de dinamització i de transformació de zones comercials, l’ha coordinat i n’ha redactat el document final.

El PECH conté un diagnòstic complet de l’oferta, de l’espai urbà i de la dinamització comercial de la nostra zona. També la definició d’un conjunt d’objectius estratègics i un catàleg d’accions per a dur-les a terme a curt, mig i llarg termini.

El PECH representa una eina valuosíssima, un full de ruta per a aconseguir transformar radicalment el Centre Històric i convertir-lo en referent singular i pol d’atracció, tal com mereix per ser el centre de la capital d’Andorra.

Per la importància de l’acte, esperem poder comptar amb la teva participació.

Es prega confirmació d’assistència trucant al 338099.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This