Presentació de Vertigen del Manel Gibert

4 Oct, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Avui a les 19 h et convidem al Centre Cultural de la Llacuna a la presentació del llibre Vertigen (vint-i-set contes dintre d’un laberint) de Manel Gibert, un poeta i professor de llengua i literatura catalanes, qui a més a més d’aquest llibre ha publicat l’obra poètica Pluja (Edicions del Diari d’Andorra, 2000), Quadern d’Arans, una suite de tankes i haikus (Editorial Andorra, 2003), Blaus a la deriva; (Editorial Andorra, 2010) i A l’ombra del solstici (Editorial Andorra, 2017).

En aquesta ocasió a més a més de gaudir de la presència de l’autor, a la presentació també hi intervindrà Marc Miró, de l’editorial Límits, la periodista Noemí Rodríguez, i Mercè Canals, Càrol Caubet i Lis Caubet, de la companyia An-danda-ra.

El pròleg d’aquest llibre el va escriure l’Isabel-Clara Simó, qui assegura que “des d’un punt de vista literari, Vertigen és sucós, ple de rialles trencades i desdenys voluptuosos. Els lectors acabem, tard o d’hora, essent-ne còmplices, i acabem la lectura amb la sensació d’haver assistit a un banquet”. També recalca que és una obra escrita “des d’un punt de vista original i amb una adjectivació impecable només és possible si un està dotat de talent.”

Vine al Centre Cultural de la Llacuna aquest vespre a descobrir el llibre!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This