Poblet de Nadal: 35 metres de diversió a la plaça del Poble!

24 Nov, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Com et vam explicar a principis d’aquesta setmana, el dissabte s’inaugura el Poblet de Nadal a Andorra la Vella i amb això la capital dóna la benvinguda a les festes i a les il·lusions.

Una de les novetats que més destaca aquest any és un tobogan gegant de 35 metres que s’instal·larà a la plaça del Poble. Aquesta atracció ja està quasi preparada, ja que ha d’estar completament operativa per aquest diumenge quan, coincidint amb la gala de la FIM que comença a les 15 h i que tindrà lloc al Centre de Congressos, s’hi llenci el campió del món de Moto GP Marc Márquez.

A més a més de la gala FIM, el comú ha aprofitat la presència dels campions del món de motociclisme: Marc Márquez (Moto GP), Toni Bou (trial) i Kiara Fontanesi (motocròs) per organitzar una acció participativa amb els tres professionals com a protagonistes. Just en finalitzar la gala de la FIM, Marc Márquez, Toni Bou i Kiara Fontanesi romandran amagats mitja hora en diferents punts de la plaça i vestits per a l’ocasió, amb la finalitat que s’integrin a l’entorn. El públic tindrà 30 minuts per trobar-los i la primera persona que els localitzi, tindrà un obsequi lliurat pel campió.

Recorda que el Poblet de Nadal s’inaugurarà aquest dissabte 25 de novembre a les 18 h amb l’encesa de les llums de Nadal, l’espectacle itinerant “Fiers à Cheval” i els castells de focs d’artifici.

Vine a viure un cap de setmana ple d’il·lusions al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This