Nou mapa de la nostra zona!

6 Sep, 2017 | Blog, Comercio, Cultura, Destacado, Gastronomía, Portfolio, Servicio

La nostra zona, a més a més de destacar per l’àmplia oferta gastronòmica i de comerç de proximitat, compta també amb establiments que ofereixen diversos serveis, com agències de viatges, bancs, galeries artístiques i un arquitecte. Però avui volem tornar a destacar la feina que un dels nostres socis, APOD, ha dut a terme per nosaltres: la creació d’un mapa.

Fa unes setmanes, quan el projecte estava a puntet de sortir del forn a les xarxes ja el vam comentar que els dissenyadors d’APOD ens estaven preparant un nou mapa ple d’informació d’interès per gaudir millor de la zona. Ara anunciem que ja tenim aquest projecte acabat i que molt aviat el veuràs als carrers i oficines de turisme d’Andorra la Vella.

L’empresa encarregada del projecte el descriu com: disseny per al plànol del casc antic d’Andorra la Vella, on tots els comerços de la zona queden representats, ordenats per categories i alfabèticament, hem creat un mapa isomètric amb les icones de localització per situar-te de forma simple i ràpida.

Gràcies a aquest mapa coneixeràs tots els racons de la nostra zona a la perfecció.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This