Mercat de la Vall

31 May, 2017 | Comercio, Cultura, Destacado, Gastronomía, Portfolio

Des d’abril fins a l’octubre (excepte juliol), cada primer dissabte del mes, des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda, el Centre Històric d’Andorra la Vella s’emplena de parades per celebrar el Mercat de la Vall. Un moment ideal per conèixer el barri antic de la capital al mateix moment que els productes tradicionals del nostre país, com productes agrícoles i artesans, bijuteria treballada a mà, articles de patchwork i altres labors, cosmètica natural i, a més a més, gaudiràs de la presència dels comerços de la zona.

Gràcies a l’àmplia oferta de bars i restaurants de la zona, podràs fer un mos quan et vingui de gust. Al Centre Històric trobaràs des de restaurants on s’elaboren els plats més típics andorrans fins a cuina internacional passant per bar de tapes i establiments especialitzats en la cuina fastfood.

Mentre passeges i gaudeixes d’aquest ambient de mercat també podràs anar a visitar llocs emblemàtics com la Casa de la Vall o la plaça del poble, amb les seves impressionants vistes de les nostres muntanyes.

Recorda, cada primer dissabte del mes viu una experiència de mercat artesanal al nostre Centre Històric.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This