L’embelliment de l’avinguda Príncep Benlloch

23 Ene, 2018 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

Entre tots els projectes d’embelliment que el Comú d’Andorra està començant durant aquest primer mes de l’any ara s’inclou un de més: el de l’avinguda Príncep Benlloch, que pot estar enllestit aquest febrer.

En un article del Bondia la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, va explicar que un cop enllestit aquest projecte es convocarà una reunió amb els veïns de la zona per presentar la proposta i veure quines opinions hi ha.

La cònsol va reconèixer que aquesta és una zona complicada i que una sèrie de veïns i propietaris veuen els com a una zona residencial. Per tant el projecte consisteix en crear una àrea agradable on la gent visqui tranquil·lament i a prop del centre. Marsol va afegir que la idea principal del projecte és poder ampliar les voravies i deixar un únic sentit de circulació: la direcció es vol consensuar amb els propietaris i veïns en la reunió en què s’exposi el projecte.

Però la cònsol també va parlar de la millora de les places del Centre Històric, la renovació de paviments i enllumenat, sempre tenint en compte l’encant d’aquesta zona perquè un barri amb les característiques del nostre és únic a Andorra. Per tant s’ha de continuar potenciant.

Pots llegir l’article sencer fent clic aquí.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This