La Vuelta arriba a Andorra!

4 Ago, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Durant aquests últims anys la presència de la Vuelta al nostre país ha estat constant, l’any 2015 van acabar una etapa aquí, als Cortals d’Encamp, i en van començar una de nova a Escaldes-Engordany. Aquest any els ciclistes acabaran la 3a jornada de la competició a la capital el 21 d’agost i l’endemà reprendran la carrera des de les nostres valls.

L’arribada a Andorra la Vella promet emocions fortes, si no és que prèviament hi ha alguna escapada sorpresa, perquè els darrers metres de la cursa són perfectes per a l’atac dels sprinters.

L’itinerari d’aquesta etapa serà el següent: els ciclistes entraran per la frontera hispanoandorrana fins a Sant Julià de Lòria on pujaran l’Alt de la Peguera i La Rabassa; seguint cap a Andorra la Vella on faran l’Alt de la Comella i baixaran des d’Escaldes-Engordany cap a la línia de meta, ubicada al carrer Prat de la Creu. Aquesta jornada serà una de les més difícils per competidors a causa de les muntanyes que hauran de passar fins a arribar a la meta.

El 22 d’agost la 4a etapa de la Vuelta començarà a Escaldes-Engordany, des d’on els ciclistes travessaran el país per accedir a Espanya i recórrer 193 km fins a la propera meta situada a Tarragona, a l’Anella Mediterrània.

Viurem aquestes dues jornades amb molta emoció i moltes ganes!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This