La vida d’un cirurgià

27 Jun, 2017 | Cultura, Destacado

Aquest dimarts 27 de juny a les 20 h a la Llibreria La Puça, en Joan-Albert Mijares Grau, juntament amb l’Àngels Mach, ens presentaran el llibre “Mi oficio de cirujano”.

En Joan-Albert Mijares Grau és un metge, cirurgià, escriptor català, nacionalitzat andorrà, qui va ser director del servei de traumatologia a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell a Andorra des de 1977 fins al 2009. I l’Àngels Mach és la presidenta de la Societat Andorrana de Ciències i Farmacèutica.

El llibre relata diferents aspectes i reflexions sobre l’ofici de cirurgià. Comença als anys en què Joan-Albert Mijares era estudiant intern. Explica les increïbles experiències d’un jove que va superar les dificultats del món de la cirurgia gràcies a la seva ferma voluntat i a la seva admiració per aquesta professió. També parla de la relació amb els pacients i d’alguns casos que, per la seva originalitat, haurien de formar part de la història de la medicina. No deixa de sorprendre que en una època d’alta tecnificació com l’actual continuï viva la defensa de les característiques clàssiques d’un bon cirurgià: ulls d’àliga i cor de lleó.

Viu una experiència literària al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This