La guanyadora de l’últim Oscar a la millor pel·lícula estrangera obre la temporada de cine

11 Sep, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

La nova temporada de pel·lícules d’autor comença al Cineclub de les Valls dimecres 13 de setembre amb una pel·lícula que va crear molta polèmica, no per la seva història sinó que pel seu director.

El viajante, dirigida per l’iranià Asghar Farhadi, va estar nominada a millor pel·lícula estrangera en l’última edició dels Oscars. Però a causa del vet de Trump que prohibia l’entrada als EUA de ciutadans de sis països musulmans, entre ells Iran, l’autor del film no estava autoritzat a assistir a la cerimònia dels premis internacionals. Encara que l’ocurrència presidencial va ser tombada per la justícia abans de l’esdeveniment, Asghar Farhadi va decidir no viatjar a Los Angeles, on la seva pel·lícula va guanyar l’Oscar.

El viajante és una pel·lícula bassada en la funció de l’Arthur Miller Muerte de un viajante. Una parella ha de deixar el seu pis al centre de Teheran a causa dels treballs que s’estan efectuant i que afecten l’edifici. S’instal·la en un altre lloc, però un incident relacionat amb l’anterior inquilí canviarà dramàticament la vida de la jove parella.

Et deixem també el tràiler de la pel·lícula.

Viu una experiència cinematogràfica al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This