Jambo Street Music 2017

9 Jun, 2017 | Cultura, Destacado, Portfolio

Del 29 de juny al 02 de juliol al Centre Històric d’Andorra la Vella se celebra un dels aparadors musicals més dinàmics del país: el Jambo Street Music.

Durant 4 dies música, gastronomia i activitats emplenaran sis eixos principals de la nostra zona: la plaça Guillemó, el Cap del Carrer, la plaça Rebés, la plaça Príncep Benlloc i la placeta Monjó. Podràs gaudir d’actuacions de música pop, rock, folk, cant coral, rumba, flamenc, jazz fusió i llatí, blues, bossa nova, swing, cantautors i grups alternatius.

El cartell del Jambo Street Music 2017 es compon d’una trentena llarga de grups amb actuacions de figures com Quimi Portet i el duet pop Clementina, una de les revelacions de la nova fornada de músics catalans. Però també de molts artistes nacionals d’entre ells, destaca el concert que reunirà una de les bandes històriques del nostre país, V Columna, en el que de fet serà un doble retrobament: membres actuals i antics d’aquesta banda pionera tocaran juntament sobre un mateix escenari. Sergi Blanch, guanyador del 1r concurs de cançó d’autor de La Fada Ignorant, presentarà el seu EP “Dies de Sal”.

Al festival també podràs gaudir del rock d’arrels americanes dels vilanovins Copa Lotus; i de la veu de la jove Paula Valls, una promesa de només 17 anys que en cada actuació es referma com una contundent realitat de la música amb arrels negres i que presentarà temes del seu disc “Black and White”.

Apunta’t les dates a la teva agenda i viu la música al Centre Històric!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This