Harlem – The House of music

12 Oct, 2017 | Blog, Destacado, Gastronomía, Portfolio

El Harlem va començar a donar la benvinguda als seus clients l’any 2015, on podràs gaudir de bona música, companyia divertida i delicioses copes.

Per al seu propietari aquest bar és com un bebè que ara té 2 anyets justets. Ell diu que les primeres paraules del Harlem van ser “was a Rolling Stone” i que aquesta és l’essència del bar, on podràs gaudir de música motown i “funk rabioso”, ritmes que l’acompanyen des del seu naixement i que ara són la insígnia del lloc. Encara que al Harlem normalment podràs sentir melodies de tots tipus, com el rock i el blues. Ja pots veure que la música és una part vital del bar, i és que l’acompanya des que va néixer, i per això el seu propietari va decidir crear un escenari a l’interior, on grups andorrans i internacionals tinguessin una bona plataforma per dur a terme concerts.

Per ser tan jove, com diu el seu propietari, en Harlem sap divertir-se: ja ha celebrat concerts acústics i elèctrics, espectacles de màgia, tasts de vi, nits de heavy metal, concursos de guitar hero i vetllades de futbol amb remuntades espectaculars, així com nits de joc de trons i campionats de jocs de cartes.

El Harlem té un munt d’amics, des dels més petits que el visiten a les tardes fins als melòmans nocturns, amants del bon whisky i les cervesetes fresquetes. De vegades quan s’acosta algun aniversari el Harlem se n’ocupa amb unes bones copes i un pica-pica, a més a més sempre està disposat a acceptar idees boges, projeccions especials per a l’homenatjat o posar la música que més li agradi per fer d’aquest dia un de molt especial.

El seu propietari algunes vegades pensa que el bar s’hauria de concentrar en un concepte concret però com ell diu “es un gamberro de cuidado”, que obre les seves portes a tota persona que vulgui passar una bona estona.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This