Gaudeix del nostre centre cultural

20 Sep, 2017 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

El Centre Cultural la Llacuna es va inaugurar el setembre de l’any 2004, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer número 4, amb la voluntat de millorar i potenciar els equipaments culturals d’Andorra la Vella.

El Comú de la capital volia donar als seus habitants un espai de creació, de reflexió i d’aprenentatge, però també un espai viu, d’intercanvi i de participació.

Els aproximadament 5.000 metres quadrats del Centre Cultural acullen les tres escoles artístiques de la zona: l’Institut de Música, l’Escola d’Art i l’Aula de Teatre i Dansa. També acull el Servei de Participació Ciutadana i és la seu social de les Entitats Culturals d’Interès Públic, com l’Esbart Dansaire, els Fallaires d’Andorra la Vella, la Gresca Gegantera i l’Orfeó Andorrà.

El Centre també disposa de dos espais expositius, el vestíbul i el B’Art on s’hi ofereixen les exposicions organitzades per l’escola d’art i les de les entitats o institucions que ho sol·licitin.

A la Llacuna també s’organitzen xerrades amb diferents artistes. Passades les vacances d’estiu, a partir del setembre, es torna a reprendre la VII edició de “l’Autor i la seva obra” que es realitza a les 19:45 h. El 21 de setembre gaudirem de la presència de la Ludmilla Lacueva, el 19 d’octubre del David Gálvez i el 16 de novembre de Manel Gibert.

Viu una experiència cultural al Centre Històric d’Andorra la Vella.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This