Donem la benvinguda a les il·lusions

21 Nov, 2017 | Blog, Comercio, Cultura, Destacado, Gastronomía, Portfolio, Servicio, Vídeo

Des del 25 de novembre fins al 7 de gener Andorra la Vella es transformarà en la capital de les il·lusions. Amb motiu de les festes de Nadal, els carrers i les places de la parròquia, Centre Històric inclòs, s’impregnaran de màgia i il·lusions perquè tant els més petits com els més grans passin unes festes inoblidables.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen el Tobogan Gegant de 35 metres construït amb gel sintètic i que s’instal·larà a la plaça del Poble per tots els infants, la transformació de la plaça Guillemó en un espai dinàmic amb una pista de gel i els espectacles itinerants programats.

Com l’any passat la plaça del Poblet serà el punt neuràlgic del Poblet de Nadal i acollirà el Mercat de Nadal, la Carpa d’activitats, el Tobogan (mencionat abans) i activitats d’ambientació i dinamització. A més a més aquesta plaça serà l’escenari on el Pare Noel rebrà tots els infants el dia 24 de desembre.

La plaça Guillemó, a més a més de tenir la pista de gel, allotjarà el Tió de Nadal i un recinte tancat amb estructures de fusta per tal de realitzar-hi diferents activitats i jocs infantils.

La inauguració del Poblet de Nadal es farà aquest dissabte 25 de novembre a les 18 h, així com l’encesa oficial de les llums. Per aquest mateix dia també hi ha programat l’espectacle itinerant “Fiers à Cheval” a càrrec de Compaigne des Quidams. Una actuació que recorrerà l’avinguda Meritxell fins a arribar a la plaça del Poble. L’esdeveniment finalitzarà amb una actuació dels Petits Cantors i un castell de focs d’artifici.

Vine a passar un Nadal ple de màgia amb nosaltres al Centre Històric d’Andorra la Vella. I fes clic al botó per descobrir el programa sencer de l’esdeveniment.

Descarregar PDF

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This