Descobreix les relacions pare-fills a través del cine

7 Jun, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio, Servicio

Durant el mes de juny al Cineclub de les Valls es projectaran en V.O.S (versió original subtitulada) dues pel·lícules on és pot observar les diferents etapes i complicacions de les relacions entre pares i fills.

El 7 de juny, a les 21.30 h, podràs veure la pel·lícula irlandesa Viva, del director Paddy Breathnach, que ha passat pels festivals de cine de Telluride i Sundance. Explica la vida de Jesús, un noi cubà de 18 anys, que intenta trobar la seva veritable identitat. Sobreviu pentinant a senyores del barri i arreglant perruques en un cabaret de l’Havana. Però la seva vida canvia per complet quan el seu pare, un famós boxejador al qual donaven per mort, surt de la presó i torna per viure amb ell. Des d’aquest moment, lluitaran per tornar a ser pare i fill.

El 14 de juny, a les 21.30 h, es projectarà una pel·lícula alemanya que es va estrenar al Festival de Cinema de Cannes de l’any passat i que està dirigida pel cineasta Maren Ade: Toni Erdmann. Aquest film tracta de l’Inés, una dona alemanya, que triomfa com a executiva en la nova Romania capitalista. Viu a Bucarest, i dedica tot el seu temps a reunions i altres compromisos professionals. Un dia, rep la inesperada visita del seu pare, Winfried (Peter Simonischek), un home que dubta dels excessos del neocapitalisme. Ell té la sensació que la seva filla ha perdut el sentit de l’humor, i intentarà introduir una mica de diversió i hedonisme a la seva vida, immersa en els seus reeixits assumptes laborals. Winfried assumirà la personalitat de Toni Erdmann, i durà a terme una curiosa estratègia per demostrar a la seva filla que cal saber gaudir de la vida des d’una altra perspectiva, assaborint els petits instants.

Dues pel·lícules que estem segurs que t’encantaran.

Viu una experiència de cine diferent al Centre Històric!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This