Celebra el Festival Ull Nu amb nosaltres

26 Feb, 2018 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio, Vídeo

Del 22 de febrer al 3 de març se celebra el festival de cinema emergent d’Andorra: Ull Nu. Però les activitats al Centre Històric comencen el dimecres 23 i ens esperen 4 dies plens de pel·lícules, debats i diverses activitats. Te les perdràs?

El 28 a les 21.30 h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella es projectarà per primer cop al nostre país la pel·lícula Entre la ola y la roca, a més a més hi haurà una sessió Q&A amb el seu director, Manuel Lógar.

L’1 de març a les 19.00 h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, tindrà l’oportunitat de veure la pel·lícula El dulce sabor del limón, així com de conèixer y fer preguntes al seu director David Aymerich. Després d’aquesta sessió, a les 21.30 h a la mateixa ubicació es projectarà Estiu 1993 i a continuació tindrà lloc una Q&A amb un dels protagonistes, Fermí Reixach.

Pel dia 2 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella s’han preparat dos blocs de curtmetratges, el primer començarà a les 19.00 h, i podràs veure RIP, ¿No ves que ardo?, Nunca pasa nada i 9’58”. El segon bloc s’iniciarà a les 20.00 h, a la mateixa ubicació, i es projectaran els films: Fragmentos del rey desmembrada, Última oportunidad, Waste i El escarabajo al final de la calle. I a les 21.30 h, al mateix lloc, podràs gaudir de la pel·lícula Pieles, amb una sessió Q&A amb l’actriu Itziar Castro.

El dia 3, al matí, a les 10.00 h al Centre Cultural La Lacuna hi haurà una taula rodona sobre els nous formats i sobre el futur de l’audivisual. A les 16.00 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella es projectarà el film Júlia Ist de l’Elena Martín, en aquesta ocasió els espectadors coneixeran i faran preguntes al productor Sergi Moreno. A les 18.15 h al mateix lloc es realitzarà la projecció del curtmetratge guanyador del Concurs RECcrea 2017. Tot seguit, a les 18.30 h, al mateix Centre de Congressos tindrà lloc el Bloc C de curtmetratges amb Soul, Blame, Morning Cowboy i Soy Álex. A les 19.15 h començarà el Bloc D amb Moving on – Roosevelt, The brother (Le frère), At the other side of Technology i Snapped. L’últim bloc, l’E, s’iniciarà a les 20.30 i es projectaran els curtmetratges: All I need is you, Compatible, Darrel, Synthetic Landscapes i Organizar lo (im)possible.

Com que el 3 és l’últim dia del festival, a les 21.30 h al Centre de Congressos tindrà lloc un sopar per a tots els espectadors, seguit per la gala de premis. I per finalitzar les activitats que se celebraran al Centre Històric, a les 23.30 h a la plaça del Poble es realitzarà la cremada de torxes humanes.

Per conèixer més detalls, així com les sinopsis de les pel·lícules i dels curtmetratges visita la pàgina web del festival: http://festivalullnu.com/

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This