Ball al Centre de Congressos: dansa oriental, ballroom, jazz modern…

1 Sep, 2017 | Blog, Cultura, Destacado, Portfolio

Del 9 al 14 de setembre, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, se celebra la IMSDC International Multi Style Dance Convention, on tindràs l’oportunitat de veure i ballar amb coneguts artistes de tot el món, com Pedro Cordoba d’Espanya, Yaara Dolev d’Alemanya, ZomZom Mustapha del Marroc, Faren Ben Azira i Gaitano Sentina d’Itàlia i Sharon Saguy, Oron Dahan i Paolina d’Israel, artistes considerats com els millors en les seves especialitats en els seus respectius països. El generes que podràs aprendre són molt variats, des de dansa contemporània, oriental, Street Dance, Ballroom, fins a jazz modern.

L’IMSDC és la plataforma ideal per aprendre noves tècniques de ball, així com una oportunitat de networking amb balladors, coreògrafs i altres personatges importants en el món de la dansa.

Com a punt de culminació de l’IMSDC el 13 de setembre, al Centre de Congressos podràs gaudir d’una mostra dels balls amb més de 70 artistes.

Aquest esdeveniment està organitzat per l’organització israelita IMSDC, qui intenta, a través de produccions d’exposicions d’art i esdeveniments, recaptar fons per a les activitats socials i la caritat a Israel i a l’estranger. També hi col·laboren el Ministeri de Cultura i el de Turisme del nostre país.

Les inscripcions per aquest esdeveniment es poden fer a l’oficina de turisme de la Plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, o trucant al 750100.

Viu una experiència de ball al Centre Històric!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This