Aquest Nadal regala viatges!

12 Dic, 2017 | Blog, Comercio, Destacado, Portfolio

Si no saps que regalar aquestes festes, apropa’t a Viatges Relax que tenen moltíssimes propostes per a tots els gustos, però les tres que destaquen per ells són les que et presentem avui: el mercat de Nadal de Nuremberg, unes festes màgiques a París i un espectacular Cap d’Any a Nova York.

El mercat de Nadal de Nuremberg, conegut també com el petit poble de fusta, és un dels més famosos d’Alemanya. Més de 180 parades fetes es rivalitzen entre ells en la decoració, ja que existeixen premis que fan que només l’observació de les casetes de fusta sigui un delit per a la vista. A més a més trobaràs tots els productes necessaris per fer que aquestes festes siguin més màgiques: des de pa de gingebre picant de Nürnberg, pans de fruita i altres dolços, pessebres, arbres de Nadal, espelmes, artesania, joguines fins a les famoses figures de persones fetes amb panses de pruna, els anomenats Plums, les excel•lents i generoses salsitxes alemanyes i el típic i reconfortant Glühwein (vi calent especiat).

Les llums de Nadal, els aparadors vestits per festes, el Village de Noël, la Grande Roue i la gran desfilada en Champs-Elysées: són algunes de les coses que fan de París el millor destí per aquestes vacances. Vine a reserva el teu viatge a la Ciutat de la Llum!

Cada Cap d’Any una de les imatges que més captiven les nostres mirades és la New Year’s Eve Times Square Ball Drop Party, aquest any amb Viatges Relax tens l’oportunitat de veure aquest esdeveniment en viu o d’assistir a alguna de les més famoses festes que es celebren el 31 de desembre a Nova York, com la de Central Park.

Reserva el teu viatge nadalenc ara mateix en Viatge Relax!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Pin It on Pinterest

Share This