Els petits tresors de la Casa Danesa

19 jul., 2017 | Blog, Comerç, Destacat, Portfolio

Ja fa més de 40 anys que Casa Danesa va obrir les seves portes a la Plaça Guillemó d’Andorra la Vella.

L’any 2010 es va traslladar a un local més gran però sempre dins del Centre Històric de la capital, al carrer Les Canals 3, molt a prop de la seva ubicació inicial.

En els seus inicis va ser el principal referent en articles de decoració i regal escandinaus del sud d’Europa. Però amb la constant dedicació i ganes d’evolucionar dels seus propietaris, sempre mantenint els principis d’innovació i originalitat, el responsable de la botiga ha anat ampliant el seu camp de recerca a altres països europeus i americans per poder oferir als seus clients aquells articles més especials i diferents.

Amb l’entusiasme que dóna el reconeixement dels clients, nacionals i internacionals, i amics fets al llarg dels anys, la Marta i el Jaume, els propietaris de Casa Danesa, ha anat cercant, cada cop més, aquells articles excepcionals que si bé comporten una dificultat notable en la seva localització i transport, però que aporten, alhora, una extraordinària satisfacció en veure l’acollida rebuda una vegada que el producte està present a la botiga.

Casa Danesa: la botiga on trobaràs magnífics petits tresors i on encara alguns somnis es fan realitat.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This