El teu estiu ideal

21 març, 2018 | Blog, Comerç, Cultura, Destacat, Portfolio

Amb Viatges Relax pots tenir l’estiu ideal, aquell que sempre has desitjat, i si tens problemes escollint una destinació entre la teva Wishlist, no et preocupis que l’agència de viatges et dóna algunes idees.

Platges de sorra blanca i fina i mar d’un suau color blau verdós: això és el que trobaràs a Punta Cana. Viatges Relax t’ofereix: vol, hotel 5 estrelles per 7 nits, trasllats i tasses a partir de 750 € per persona.

La segona opció és Cancun on podràs visitar les famoses ruïnes arqueològiques maies, bussejar amb dofins o visitar el riu subterrani. L’agència et suggereix: vol, hotel 4 estrelles per 7 nits, trasllats i tasses a partir de 940 € per persona.

Les persones que visiten l’Havana diuen que la capital de Cuba té un nucli antic preciós gràcies a la seva excepcional arquitectura, aquest estiu tu també el pots visitar. Viatges Relax et proposa: vol, hotel 3 estrelles per 7 nits, trasllats i tasses a partir de 793 € per persona.

Si prefereixes algun lloc una mica més exclusiu, l’Illa Maurici és perfecta, situada a l’Oceà Índic aquí trobaràs tot una barreja de cultures molt interessant. El vol, l’hotel 4 estrelles 8 nits, els trasllats i les tasses a partir de 1320 € per persona.

On viatjaràs aquest estiu? Si necessites més idees o necessites consultar qualsevol de les que t’hem proposat truca a Viatges Relax al 812 244 o envia’ls-hi un WhatsApp al 606 560.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This