Cuina a 4 mans

El restaurant Can Manel ha preparat 4 jornades de menús degustació exquisits anomenats “Cuina a 4 mans”. El concepte d’aquest esdeveniment és presentar als assistents uns plats de cuina francesa d’avantguarda amb els productes de proximitat d’Andorra. I per aquesta ocasió ha convidat 4 diferents xefs molt reconeguts a Espanya i França que col·laboraran amb en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel.

La primera jornada té lloc el divendres 26 de maig, aprofitant la visita de congressistes mundials que aquests dies estan al nostre país per assistir a la FIABCI. En aquesta ocasió el xef convidat és en Yannick Madziarski, que ens visita des de Perpinyà.

El proper menú degustació el prepararà en Carles Flinch amb Alban Rousseau de París el dissabte 27. Aquest convidat és un cuiner freelance que volta per tot el món assessorant hotels i restaurants i que havia estat en tres estrelles Michelin durant 20 anys.

La tercera jornada se celebrarà l’1 de juny amb en Antonio Roig, un xef espanyol especialitzat en cuina francesa.

Per l’última, el 5 de juny, el xef del restaurant ha convidat a l’Eudald Vila que ens acostarà a la cuina ceretana.

Tots els menús degustació tenen un preu de 45 €. Fes la teva reserva ara mateix trucant al 822 397.

Viu una experiència gastronòmica d’autor al Centre Històric d’Andorra la Vella.

Author: Informació

Comparteix aquesta entrada a

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *