Complementa els teus looks amb MO

12 set., 2017 | Blog, Comerç, Destacat, Portfolio

MO neix el setembre de 2014 amb l’objectiu de poder comercialitzar la seva pròpia marca de bijuteria així com la col·lecció de Les Set Claus d’Andorra, creada l’any 2010 per la Mònica Codina. A més a més, la botiga neix per ser l’únic punt de venda d’aquesta marca i donar l’oportunitat a dissenyadores del país de poder vendre les seves peces en una plataforma física. Creadores com la Laia Fiter amb la seva marca Coco de Mar, Anna Mangot amb Seda Pintada, Marta Wynn i Hawa Lafargue , entre altres.

La botiga és un espai diferent on pots trobar-hi bijuteria i semi joieria de tot tipus però també complements com bosses de mà, fulards, barrets,gorros,bufandes,cabassos, bolsos, cinturons, i peces de vestir especials.

A MO destaquen marques de proveïdors andorrans, però també de molts d’internacionals, com d’Espanya, França, Israel, Colòmbia,Grècia i Regne Unit, que sempre comparteixen dues característiques: són petits i diferents. Aquí el client sempre troba complements de moda peculiars i únics.

Des de l’any passat, a més a més, algunes de les peces de la marca MO es poden comprar online amb l’obertura de la web, www.mocomplements.com.

Trobaràs MO a la Plaça Rebés número 9 d’Andorra la Vella. Viu una experiència shopping única al Centre Històric.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This