Calçats Albert – Una història de sabates

26 juny, 2017 | Blog, Comerç, Destacat

La història de Calçats Albert neix l’any 1982 quan l’Albert Jiménez, propietari actual de l’empresa, decideix quedar-se amb la sabateria ubicada en una de les cases baixes del que ara coneixem com a l’edifici Clara Rabassa.

L’Albert passa de ser client a estar al capdavant i ara, 35 anys més tard, dirigeix, amb la seva dona i les seves filles, quatre establiments que es dediquen a calçar clients diversos i de totes les edats. Dos dels comerços estan al Centre Històric d’Andorra la Vella.

El món de les sabates no era desconegut per l’Albert – la seva família ja es dedicava al ram – des que s’havia establert a Andorra (és nascut a Bilbao) havia treballat en el sector. Per això entén que és una feina que “t’agrada o no t’agrada”. I és que va més enllà de les hores en què les botigues estan obertes. Cal anar amunt i avall per estar al dia, com ell diu: “les festes les dediques a córrer fires arreu del món i observar el que es fa a les ciutats més punteres”. L’Albert és un ferm defensor que una sabateria ha de poder calçar múltiples peus, perquè client que acudeix amb una necessitat que no se li pot cobrir, és un potencial client perdut. I, per això, també defensa que els aparadors han de mostrar aquesta amplitud d’oferta, perquè són el gran pol d’atracció. El risc de tot plegat és que al final de la temporada hi hagi excedent de producte, però la persona que no s’arrisca no pot crear una empresa reconeguda com aquesta.

Viu una experiència de sabateria tradicional a Calçats Albert, al carrer Dr. Nequi 9, i a Petit Albert, al carrer Príncep Benlloch 8.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This